can asterisk@home 0.8...

Get help with installing, upgrading and running Asterisk.

Moderators: muppetmaster, Moderator, Support

can asterisk@home 0.8...

Postby recodo » Thu Apr 07, 2005 9:02 am

can asterisk@home 0.8 work in production in a t1-100 extensions, somebody probed this scenario?

How i can connect two asterisk servers for internet troncal?

Thanks
recodo
Newsterisk
 
Posts: 8
Joined: Thu Dec 21, 2006 10:56 pm

Postby jtkjk1 » Thu Apr 07, 2005 10:36 am

Yes, any linux distro on any decent machine can handle 100 extenions and a t1. To connect two asterisk machines together you will want to use iax, and if bandwith is a concern iax trunking.
jtkjk1
Oldsterisk
 
Posts: 84
Joined: Thu Dec 21, 2006 10:56 pm

Postby recodo » Thu Apr 07, 2005 10:58 am

thanks maybe in two o three years can leassed the asterisk@soho...

:D
recodo
Newsterisk
 
Posts: 8
Joined: Thu Dec 21, 2006 10:56 pm

Postby jtkjk1 » Thu Apr 07, 2005 11:20 am

? asterisk being used from home to the enterprise level.
jtkjk1
Oldsterisk
 
Posts: 84
Joined: Thu Dec 21, 2006 10:56 pm


Return to Asterisk Support

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Google [Bot] and 1 guest