Redirect a Stasis channel to another Stasis application

Get help with installing, upgrading and running Asterisk.

Moderators: muppetmaster, Moderator, Support

Redirect a Stasis channel to another Stasis application

Postby eyalhasson » Tue Dec 08, 2015 12:02 pm

Hello,

Is it possible to use ARI channel's redirect command to transfer the call to another stasis application?

Thanks,
Eyal.
eyalhasson
Newsterisk
 
Posts: 5
Joined: Mon Jul 27, 2015 10:30 am

Re: Redirect a Stasis channel to another Stasis application

Postby jcolp » Wed Dec 09, 2015 6:26 am

The redirect command is used for a protocol level redirection, it can't be used for this. The closest you can do is using the continue command to send the channel into the dialplan at a point where it calls the Stasis dialplan application with the details for the other ARI application. If you want to make it dynamic you could set a dialplan variable before doing this, and then use that dialplan variable in the dialplan logic where you send the channel.
Joshua Colp
Digium, Inc. | Senior Software Developer
jcolp
Oldsterisk
 
Posts: 248
Joined: Tue May 19, 2015 6:59 am

Re: Redirect a Stasis channel to another Stasis application

Postby eyalhasson » Wed Dec 09, 2015 12:43 pm

I was able to achieve exactly what I needed using your idea.

Thanks a lot,
Eyal.
eyalhasson
Newsterisk
 
Posts: 5
Joined: Mon Jul 27, 2015 10:30 am


Return to Asterisk Support

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 1 guest