Hardware to implement Asterisk server

Get help with installing, upgrading and running Asterisk.

Moderators: muppetmaster, Moderator, Support

Hardware to implement Asterisk server

Postby moomaa » Tue Dec 29, 2015 5:53 am

Hi all,

I'm new in Asterisk i have some description to a VoIP solution in my job :

 Plate-forme modulaire;
 2 interfaces Gigabit 10/100/1000 ;
 card (1) primary access (T1) ;
 8 PSTN access interfaces ;
 150 users supported;

i don't have any idea about hardware where i'll implement the asterisk server
some one can helps me here?
Thanks in advance

Regards,
Moussa
moomaa
Newsterisk
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 29, 2015 5:44 am

Re: Hardware to implement Asterisk server

Postby penguinpbx » Tue Feb 02, 2016 11:52 am

That sounds like a good start. Add a fast CPU with a bunch of RAM. Maybe make 2 machines so you have a backup plan.
penguinpbx
Oldsterisk
 
Posts: 79
Joined: Mon Dec 10, 2007 9:31 am
Location: Denver, Colorado, USA


Return to Asterisk Support

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 21 guests