Asterisk and HIPATH 3800/HG1500

General discussions about Asterisk.

Moderators: Moderator, Support

Asterisk and HIPATH 3800/HG1500

Postby sda62 » Wed Jul 08, 2015 2:15 am

Hi,
I'm trying to configure asterisk-->HG1500-->Siemens HIPATH 3800.
communications between HIPATH and Asterisk work fine in both directions.
My problem: calling from asterisk extension to external number (PSTN trunk on HIPATH) --> Calls are redirected to receptionist !

Any suggestions ?
sda62
Newsterisk
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 07, 2015 8:00 am

Re: Asterisk and HIPATH 3800/HG1500

Postby jcolp » Wed Jul 08, 2015 3:51 am

Without a console log showing the actual flow of what is going on and your extensions.conf the only thing anyone can say is that you've likely got Asterisk misconfigured.
Joshua Colp
Digium, Inc. | Senior Software Developer
jcolp
Oldsterisk
 
Posts: 248
Joined: Tue May 19, 2015 6:59 am

Re: Asterisk and HIPATH 3800/HG1500

Postby sda62 » Wed Jul 08, 2015 4:33 am

From Asterisk everything is OK, the sip command is correctly send to Siemens HG1500.
i think the problem is the configuration of the HG1500/HIPATH (Dial plan, CornetP Trunk, LCR, COS, ...)
sda62
Newsterisk
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 07, 2015 8:00 am

Re: Asterisk and HIPATH 3800/HG1500

Postby jcolp » Wed Jul 08, 2015 8:43 am

If you say so! When you referred to receptionist I thought you meant an IVR in Asterisk.
Joshua Colp
Digium, Inc. | Senior Software Developer
jcolp
Oldsterisk
 
Posts: 248
Joined: Tue May 19, 2015 6:59 am


Return to Asterisk General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest