Queue doesn't failover - sometime work sometime not

General discussions about Asterisk.

Moderators: Moderator, Support

Queue doesn't failover - sometime work sometime not

Postby patmana » Mon Sep 07, 2015 2:02 am

Hi all,
I having a major problem. I'm using Device and user mode.
Currently the problem is, when there is incoming call, the call looping in same queue and didn't failover to second queue. Its like on and off. Some time its failover and sometime not.

When it didn't failover, in CLI show as below

2015-09-07 10:50:01] VERBOSE[15499][C-00007320] res_musiconhold.c: – Stopped music on hold on DAHDI/i2/(MY DID HERE)
[2015-09-07 10:50:01] VERBOSE[15499][C-00007320] res_musiconhold.c: – Started music on hold, class 'SOCMUSIC', on DAHDI/i2/(MY DID HERE)

I still can listen the music. When the agent paused and I un pause the agent, the call go to unpaused agent again.It should not ring again since agent retry i set as no retry in freepbx. I cracking my head. Please help me experts.

Asterisk Version: Asterisk 11.6-cert6
FreePBX version : 2.11.0.43


Thanks.
patmana
Newsterisk
 
Posts: 3
Joined: Sun Nov 24, 2013 9:18 pm

Re: Queue doesn't failover - sometime work sometime not

Postby david55 » Tue Sep 08, 2015 6:52 am

david55
Moves Like Spencer
 
Posts: 12570
Joined: Fri Sep 26, 2008 5:03 am


Return to Asterisk General

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest