Question PRESENCESTATUS

General discussions about Asterisk.

Moderators: Moderator, Support

Question PRESENCESTATUS

Postby guilhermealano » Tue Dec 22, 2015 11:43 am

Hello, I am testing the PRESENCESTATUS directly by CLI.
I can not change the status in the CLI, but the station is still receiving and making calls normally.
I want to make as if the extension was paused so that receives no connection only when the status ANSWER.

pbx*CLI> presencestate list

---------------------------------------------------------------------
--- Custom Presence States ------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---
--- Name: 'CustomPresence:4101'
--- State: 'dnd'
--- Subtype: ''
--- Message: ''
--- Base64 Encoded: 'No'
---
guilhermealano
Newsterisk
 
Posts: 2
Joined: Tue Dec 22, 2015 11:36 am

Re: Question PRESENCESTATUS

Postby guilhermealano » Mon Dec 28, 2015 5:59 pm

Somebody? :cry:
guilhermealano
Newsterisk
 
Posts: 2
Joined: Tue Dec 22, 2015 11:36 am

Re: Question PRESENCESTATUS

Postby navaismo » Tue Dec 29, 2015 12:22 pm

And how do you handel it in the dialplan?
navaismo
Salt of the Asterisk
 
Posts: 1610
Joined: Mon Dec 07, 2009 1:30 pm
Location: Mexico City, Mexico


Return to Asterisk General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest