Stupid thing... How to start firefox?

Get help with installing and running AsteriskNOW.

Moderators: Moderator, Support

Stupid thing... How to start firefox?

Postby solid » Tue Jan 23, 2007 1:26 pm

Ok, i got i set up alright. But how do i start firefox to get in the web-setup? My computer is not connected to the net at this time. Problem?

So, at the *CLI> promt what shall i do to enter firefox?

I tried "!" and logged in as admin@localhost. From this point i need help.

Thanx.

Linux sure is hard sometimes...
solid
Newsterisk
 
Posts: 1
Joined: Sun Jan 21, 2007 1:26 pm

Postby baconbuttie » Tue Jan 23, 2007 3:39 pm

err .. you'll need another PC with a browser to use the web-gui.
baconbuttie
Moves Like Spencer
 
Posts: 2657
Joined: Tue May 16, 2006 6:32 am
Location: Forest of Dean, Gloucestershire, UK.


Return to AsteriskNOW Support

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 1 guest