How to all ITSP Provide in AsteriskNOW WebGUI?

Get help with installing and running AsteriskNOW.

Moderators: Moderator, Support

How to all ITSP Provide in AsteriskNOW WebGUI?

Postby alexccy » Thu Feb 01, 2007 8:41 pm

hi
i try a lot of add the Config in AsteriskNOW via WebGUI ,but also can not reg the ITSP , i test the A/C in other IP PBX is ok can working....


Thx for your Help
Alex
alexccy
Newsterisk
 
Posts: 8
Joined: Tue Dec 26, 2006 8:02 pm

Postby xyzzy_bill » Fri Feb 02, 2007 5:05 am

It seem that for now, manual editing of .conf files in /etc/asterisk is still required to connect to some VoIP providers. To register SipPhone, I had to edit /etc/asterisk/user.conf. Hopefully this will improve soon.

What I would do is compare the settings in user.conf to the settings in your other PBX that worked. I copied settings from my TrixBox /etc/asterisk/sip_additional.conf file into user.conf to get things working.

Bill
xyzzy_bill
Newsterisk
 
Posts: 4
Joined: Wed Jan 31, 2007 3:53 pm


Return to AsteriskNOW Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest