change the proxy settings of asterisk server

Get help with installing and running AsteriskNOW.

Moderators: Moderator, Support

change the proxy settings of asterisk server

Postby wifivoipproject » Sun Sep 28, 2014 3:34 am

i'm using asterisk server which is connected to my university network,there exist an proxy server,therefore i cant access the internet to download all the packages which needs to run the server,

how can i change the proxy of the asterisk server??
wifivoipproject
Newsterisk
 
Posts: 1
Joined: Sun Sep 28, 2014 3:29 am

Re: change the proxy settings of asterisk server

Postby david55 » Sun Sep 28, 2014 4:48 am

Asterisk doesn't use web proxies. For the OS it is likely to be the http_proxy environment variable, e.g. see http://kaamka.blogspot.co.uk/2009/06/ht ... iable.html I'm not sure if yum honours this, or requires its own setting.
david55
Moves Like Spencer
 
Posts: 12570
Joined: Fri Sep 26, 2008 5:03 am


Return to AsteriskNOW Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest