An error when using "sip reload" on CLI asterisk

Get help with installing and running AsteriskNOW.

Moderators: Moderator, Support

An error when using "sip reload" on CLI asterisk

Postby sakura7 » Tue Nov 25, 2014 2:41 am

Hello guys, I am using AsteriskNow 3.0 on CentOs 6. I just got this error when using sip reload. I don't know in which conf file this error occures. What is the problem actually? I can register my account in xlite but I cannot call. It says "failed to establish". Is somebody can solve this problem?
Attachments
error calling.JPG
error calling.JPG (44.62 KiB) Viewed 3082 times
error sip reload.JPG
error sip reload.JPG (94.37 KiB) Viewed 3082 times
sakura7
Newsterisk
 
Posts: 6
Joined: Mon Nov 24, 2014 12:29 am

Re: An error when using "sip reload" on CLI asterisk

Postby malcolmd » Tue Nov 25, 2014 8:18 am

The listed error has nothing to do with X-Lite; that's an error being thrown by res_digium_phone.so (DPMA).
Malcolm Davenport
Digium, Inc. | Senior Product Manager
malcolmd
Moves Like Spencer
 
Posts: 3019
Joined: Wed Aug 03, 2005 3:53 pm
Location: Huntsville, AL, US

Re: An error when using "sip reload" on CLI asterisk

Postby sakura7 » Wed Nov 26, 2014 12:57 am

thanks, but i just setting nat=yes become nat=force_rport,comedia and ok.
sakura7
Newsterisk
 
Posts: 6
Joined: Mon Nov 24, 2014 12:29 am

Re: An error when using "sip reload" on CLI asterisk

Postby malcolmd » Mon Dec 01, 2014 9:09 am

Those are just WARNINGs, not ERRORs
Malcolm Davenport
Digium, Inc. | Senior Product Manager
malcolmd
Moves Like Spencer
 
Posts: 3019
Joined: Wed Aug 03, 2005 3:53 pm
Location: Huntsville, AL, US


Return to AsteriskNOW Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest