OpenVOX G400P card installaion issues

Get help with installing and running AsteriskNOW.

Moderators: Moderator, Support

OpenVOX G400P card installaion issues

Postby eman_shaaban » Thu Jan 07, 2016 1:35 am

Hi
I'm trying to add Openvox G400P card to a already running Asterisk Now 13 server
I followed the instructions like described here:
http://wiki.openvox.cn/index.php/OpenVo ... ion_Manual

but I skipped the part of building asterisk in the install.sh script

I can now find the card in Dahdi Config and configure it

when I try to call the GSM line I can here a ring tone but without server answer the call

Problem:
In Asterisk CLI I can not find the GSM command and I can not show the spans.

I know that the problem That I must rebuild Asterisk, but I'm using AsteriskNow 13 and I do not know how to rebuild Asterisk in it.

Can Any one help me in the Installation of the OpenVOX G400P card to AsteriskNOW steps.
I can not find any tutorial for AsteriskNOW. 13 I only found the tutorials for Asterisk.


Installed cards:
OpenVOX G400P

I'm running AsteriskNOW 13
FreePBX 12.0.74


Any ideas ?
Thanks in advance !
eman_shaaban
Newsterisk
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 09, 2015 7:55 am

Re: OpenVOX G400P card installaion issues

Postby navaismo » Thu Jan 07, 2016 2:21 pm

Conctact the vendor of the Card in this case OpenVox and also check in the freepbx community for possible bugs, since you are not using bare asterisk.
navaismo
Salt of the Asterisk
 
Posts: 1610
Joined: Mon Dec 07, 2009 1:30 pm
Location: Mexico City, Mexico


Return to AsteriskNOW Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests