Outgoing calls not working

Get help with installing and running AsteriskNOW.

Moderators: Moderator, Support

Outgoing calls not working

Postby roger_roger » Tue Jan 19, 2016 4:04 pm

The History & Problem :

This was a working system -
we were using it for many years - It makes a MYSQL lookup who the inbound call is forwarded to.
It was setup by a company in the UK called "CC".

CC was very expensive they sold internet services & the SIP trunks

We then changed our suppliers for SIP trunks and internet.
I have configured the New internet connection & fixed IP.
And we got a new supplier of SIP trunks - ( New company is GAMMA sips )

I have managed to get the incoming calls now being forwarded to our asterisk server,
But the server isn't doing the database lookup or outbound call.

I think this is controlled by the Technicalsupport context.

I think the context is doing some sort of "CC checking" - I think maybe is this is issue it not making the outbound call.

"
[Jan 13 22:42:26] VERBOSE[5508] logger.c: -- Goto (technicalsupport,s,1)
[Jan 13 22:42:26] WARNING[5508] pbx.c: Channel 'SIP/xxx.xxx.xx.xxx-00000238' sent into invalid extension 's' in context 'technicalsupport', but no invalid handler
"

The technicalsupportconf is as below....

would the bit in "CC-Secure" bit be causing the issue?... how can I remove/override this?..

[technicalsupport]

exten => s,1,AGI(technicalsupport.php,call,${SIP_HEADER(X-CC-Secure)})

exten => s,n,SIPAddHeader(X-CC-Secure: ${secureHeader})


; Dial Number

exten => s,n,Dial(SIP/${outgoingNumber}@ccUp|30|HM(answered,${callerIDNumber},${sipnumber}))

[macro-answered]

exten => s,1,NoOp("Answered")

exten => s,n,AGI(technicalsupport.php,answered,${ARG1},${ARG2})


Happy for anybody to "quote" for the fix... if they can...
roger_roger
Newsterisk
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 19, 2016 3:21 pm

Return to AsteriskNOW Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests