Active channels

General discussions about AsteriskNOW.

Moderators: Moderator, Support

Active channels

Postby acguillermo11 » Mon Jan 22, 2007 10:59 am

What is the command in CLI>
for active channels in AsteriskNow1.4???
acguillermo11
Newsterisk
 
Posts: 4
Joined: Wed Nov 22, 2006 4:07 pm

Postby j4m3s » Tue Jan 23, 2007 8:51 pm

show channels
j4m3s
Oldsterisk
 
Posts: 249
Joined: Fri Dec 22, 2006 1:31 pm

Postby bkruse » Tue Jan 30, 2007 10:49 pm

As of 1.4 the proper syntax is "core show channels"
bkruse
Site Admin
 
Posts: 878
Joined: Mon Dec 04, 2006 3:20 pm
Location: Huntsville, Alabama


Return to AsteriskNOW General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest