GUI 2.0 Question

General discussions about AsteriskNOW.

Moderators: Moderator, Support

GUI 2.0 Question

Postby Tekn0Sapein » Mon Nov 10, 2008 8:46 am

Asterisk 1.4.22 on Fedora 7

Installed GUI and all appears to be fine.. able to login, etc. Previously (and obviously) configured dialplan, extensions, sip, voicemail, etc. through server console. Is this information supposed to show up in the GUI? Nothing does.. and I am a bit confused as to what may or may not be wrong here.
Tekn0Sapein
Newsterisk
 
Posts: 22
Joined: Wed Oct 29, 2008 12:23 pm

Postby bkruse » Wed Nov 12, 2008 3:13 pm

Well, if you don't have anything configured (FROM THE GUI) then no, there will be minimal information/statistics there.

-bk
bkruse
Site Admin
 
Posts: 878
Joined: Mon Dec 04, 2006 3:20 pm
Location: Huntsville, Alabama


Return to AsteriskNOW General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest