*now Setup Wizard

General discussions about AsteriskNOW.

Moderators: Moderator, Support

*now Setup Wizard

Postby Gregstahl » Mon Dec 15, 2008 1:29 pm

I just loaded *now. I login through Firefox to the GUI, but the setup wizard didn't come up. According to the very nice *now doc that Anil Madikonda wrote, the setup wizard is supposed to pop up the first time I log in. Is there a way to bring it up??

Thanks,
Greg
Gregstahl
Newsterisk
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 15, 2008 1:05 pm

What comes up?

Postby jerronb » Mon Dec 22, 2008 4:25 pm

When you try to log into the GUI what comes up?

also, via a terminal try '/etc/init.d/gui-lighttpd restart' to restart the gui service, also make sure that Asterisk is up and running. Try connecting to it with 'asterisk -rvvv' to make sure that it is up and running as well. To my knowledge the AsteriskNOW gui will not start unless Asterisk is up.

Thanks!
jerronb
Newsterisk
 
Posts: 8
Joined: Thu Dec 06, 2007 2:37 pm

Postby wrhowell » Wed Jan 28, 2009 3:13 pm

Check your Firefox to make sure the redirect isn't blocking the gui.

When gui starts, it redirects to it's it's startup page. I had same prob at first til I saw that it was firefox not server.
wrhowell
Newsterisk
 
Posts: 42
Joined: Tue Dec 02, 2008 5:30 pm
Location: Southeast Texas


Return to AsteriskNOW General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest