Page 1 of 1

how to get balance

PostPosted: Wed Aug 19, 2009 12:40 am
by scott_lvsha
hi all
If I want to use my skype BSP account to dial PSTN call, how to get balance in channel skype?

thanks

PostPosted: Wed Aug 19, 2009 9:04 am
by twilson
This is a feature I need to add, it shouldn't be too hard.

PostPosted: Wed Aug 19, 2009 10:00 pm
by scott_lvsha
hi twilson, I think skyhost already support this feature, Would you offer arm release version of sfa, because skyhost should have arm version, right?

PostPosted: Fri Aug 21, 2009 5:32 pm
by twilson
I don't know whether or not there is an arm version of skyhost, but we haven't been provided with one.