Initiate a HOLD from the phone

Community based support for the Digium Phone Application Programming Interface (API).

Moderators: jwitt, sruffell, malcolmd, Moderator

Initiate a HOLD from the phone

Postby markgc2014 » Mon Aug 04, 2014 5:21 pm

I know there is no specific 'Hold' function in the digium.phone API

Is there any way to find the hold button and send a command to act as if it has been pressed ?

Are you likely to add 'Hold' to the phone API - you can hold the call from the AMI and but that doesnt really do the same thing - the phone doesnt know the call is on hold
markgc2014
Newsterisk
 
Posts: 14
Joined: Wed Jun 25, 2014 5:54 pm

Re: Initiate a HOLD from the phone

Postby malcolmd » Tue Aug 05, 2014 8:41 am

Is there any way to find the hold button and send a command to act as if it has been pressed ?

Negative.

Are you likely to add 'Hold' to the phone API - you can hold the call from the AMI and but that doesnt really do the same thing - the phone doesnt know the call is on hold


Feature requests for new phone features should be logged to phonefeatures@digium.com

Cheers
Malcolm Davenport
Digium, Inc. | Senior Product Manager
malcolmd
Moves Like Spencer
 
Posts: 3019
Joined: Wed Aug 03, 2005 3:53 pm
Location: Huntsville, AL, US


Return to Digium Phone API

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest