configuring dahdi.conf on TE121B

Get help with installing, upgrading and running Asterisk.

Moderators: muppetmaster, Moderator, Support

configuring dahdi.conf on TE121B

Postby sujayb » Sat Jan 24, 2009 4:57 pm

hi

i am not able to make calls after configuring dahdi.conf on the TE121B series. the configuration seems to correct since it indicates that the channels 1-23 are active and in use. Getting error messages as " circuit ccongestion".

The status of the LED light on the PCI card is Red.

Please help
sujayb
Newsterisk
 
Posts: 2
Joined: Sat Jan 24, 2009 4:42 pm

Postby pmlco » Sun Jan 25, 2009 1:57 am

I have this problem with a TDM410P since upgrading to dahdi 2.1.0.3. The problem occurs after each reboot. I have to restart dahdi manually, e.g.
Code: Select all
pbx*CLI> core stop gracefully
$ sudo /etc/init.d/dahdi restart
Unloading DAHDI hardware modules: doneLoading DAHDI hardware modules:
   wctdm24xxp: done
Running dahdi_cfg: done.
$ asterisk

Ian
pmlco
Oldsterisk
 
Posts: 232
Joined: Sun Apr 06, 2008 3:56 am

Postby erintech » Fri Mar 13, 2009 4:03 am

I also have this problem.

Has anyone any idea what is causing it?

I'll take a look at changing the runlevel and see if that helps...

was set to start at 2 3 5

Have changed to 5 only - maybe some other service wasn't running when required.
erintech
Newsterisk
 
Posts: 10
Joined: Sat Feb 28, 2009 2:31 pm
Location: Peak District, UK

Postby angler » Fri Mar 13, 2009 8:42 am

Try running dahdi_cfg -vv once or twice after the system boots.
angler
Asterisk Freak
 
Posts: 576
Joined: Thu Dec 21, 2006 10:56 pm

Postby pmlco » Sat Mar 14, 2009 1:18 am

Try running dahdi_cfg -vv once or twice after the system boots.


Doesn't work for me. :(
pmlco
Oldsterisk
 
Posts: 232
Joined: Sun Apr 06, 2008 3:56 am

Postby erintech » Sun Mar 15, 2009 1:08 pm

Since I set start to runlevel 5 and stop to runlevel 6 I've rebooted and Dahdi started OK.

Not a rigourous test, but seems like it is the answer...
erintech
Newsterisk
 
Posts: 10
Joined: Sat Feb 28, 2009 2:31 pm
Location: Peak District, UK


Return to Asterisk Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest